LDA ONE 

LDA ONE500 är en kompakt EN 54-16 certifierad central för ljuddistribution och talat utrymningslarm som säkerställer en snabb, säker och kontrollerad larmdistribution.

ONE är det mest mångsidiga och kostnadseffektiva PA / TUL-systemet på marknaden, tack vare dess avancerade funktioner, utmärkt ljudkvalitet, flexibilitet och kompakta utförande.

Systemet kan enkelt konfigureras utan programvara eller PC och har dessutom inbyggd autokonfiguration för enkel driftsättning. Vidare kan ONE ha flera EOL-kort på en och samma högtalarkrets.

Vem sa liten?

ONE står upp för sina fördelar

MINIMALISTISK och KOMPAKT
ONE-designen har utformats så att den passar som handen i handsken och utnyttjar det tillgängliga utrymmet optimalt i alla installationer, väggmålningar eller rack.

INTERNATIONELLA CERTIFIKAT
ONE är ett certifierat system som följer den internationella standarden EN 54-16 (0370-CPR-3206) och har en integrerad batteribackup och en kapsling, också certifierats EN 54-4.

Enkel Installation
Installationen, uppstarten och underhållet av One systemet är väldigt enkelt och sparar väldigt mycket tid & kostnader

MAXIMAL FUNKTIONALITET
Bestyckad med 2 stycken class D-förstärkare och upp till 500 W av power, 6 ljudutgångar, DSP-equalizer och 6×6 digitalljudmatrix.

PÅLITLIGHETEN GÅR FÖRST
Tillverkad I Spanien med maximal känsla för alla detaljer, efter strikta kvalitetsstandarder och med stöd av ett stort tekniskt supportteam.

ANPASSAS EFTER STORLEK
ONE-systemet är perfekt för grundläggande installationer i små och medelstora format, med stor flexibilitet när de integreras med andra system.